logo-goed-met-ideal-png.png

Het is niet toegestaan modellen, tekeningen, foto`s en of teksten uit deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen, al dan niet voor commerciŽle doeleinden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van†Budgetgaragedeuren.nl / Handelsonderneming van Buren. Wijziging in prijs en uitvoering voorbehouden.

Budgetgaragedeuren.nl werkt constant aan een verbreding van het assortiment en verbetering van haar produkten. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat bepaalde produkten en/of onderdelen niet of tijdelijk niet meer leverbaar zijn. Getoonde afbeeldingen, tekeningen en plattegronden zijn bedoeld als illustratieve weergave waaraan geen rechten ontleend kunnen worden.

Budgetgaragedeuren.nl / Handelsonderneming van Buren aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, in welke zin dan ook, voortkomend uit verkeerde de installatie en gebruik van artikelen.

De†montagehandleiding dient slechts als ondersteuning bij de montage van de garagedeur.
Budgetgaragedeuren.nl / Handelsonderneming van Buren aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade, in welke zin dan ook, voortkomend uit de installatie van de garagedeur door niet gekwalificeerde personen.